Nyhetsbrev September Oktober

Nyhetsbrev September Oktober

Värnamobygdens Ryttarförening
NYHETSBREV SEP-OKT
Hippocrates
Vi har som ni säkert sett och hört skaffat ett nytt administrativ system till föreningen som underlättar fakturering mm. Vi vill att alla ni privatryttare som tidigare betalat in medlemsavgift på bankgiro går in på vår hemsida/förening/medlemskap därefter klicka på länken bli medlem för att fylla i era personuppgifter så vi har ett aktuellt medlemsre-gister. Fakturor för 2020 års medlemsavgift kommer att mailas ut i början av december. (Det kommer inte att gå att bara betala in avgiften på bg för nästa år)
Ridskolan
Höstterminen har dragit igång och vi har fått många nya elever vilket vi är jätteglada för. Vi har startat upp flera nya ponnyskolor och vi kommer att starta upp barnridning igen på söndagar kl 17-18. med start den 15/9. Biljettförsäljning börjar 20 min före. Pris 50kr, ingen förbokning. Hjälm finns att låna. För er som vill rida mer så finns det lediga ströplatser om ni skulle vilja rida två ggr i veckan.
Försäljning av lotter
Som tidigare så kommer vi att sälja SPORTLOTTEN, om vi som förening lyckas sälja 1000 lotter så tjänar vi hela 25000kr! Om alla hjälper till och säljer 3 st lotter så ska vi klara det galant. Ridskoleeleverna kommer att faktureras för 3 lotter och vi lämnar ut dom un-der de 2 första veckorna på terminen. Självklart får man sälja fler, säg till din ridlärare så fixar vi det. Övriga medlemmar kan hämta ut lotter på kontoret och swisha betalning till Bodil Lilja, 073-290 39 65.

Ridskolehästarna
Vi har två nya ridskoleponnyer, Don och Polly som kommer att skolas in i ridskolan under höstterminen. Prince och Egyptas kommer att går mest hästlektioner i höst, annars ser det ut som vanligt.
Ungdomssektion
Ungdomssektionen kommer under hösten ordna flera roliga aktiviteter för alla barn och ungdomar i föreningen, håll utkik på anslagstavlan i stallet el följ dom på instag-ram för info om deras aktiviteter vbr_ungdomssektionen