Tävlingar

VBR:s tävlingar

En stor del av föreningens verksamhet består i att anordna tävlingar. Under ett år arrangerar vi tävlingar på allt från lokal till elitnivå i hoppning och dressyr. Vi har ca 20 tävlingsdagar på en säsong vilket kräver stora ideella insatser men som också genererar både klirr i kassan och en fantastisk god klubbanda, samt tillfällen för våra hemmaekipage att kunna tävla inför hemmapublik. Nedan finns alla årets tävlingar listade, samt listor där ni kan anmäla er som funktionär till de olika tävlingarna vi ordnar. För er som vill veta mer om vad som krävs och vad man gör som funktionär finns också en länk med information.

Välkommen som funktionär!

För att hålla vår tävlingsverksamhet igång så krävs det ett stort antal funktionärer. Alla kan hjälpa till, men på vissa poster måste man ha lite hästkunnande, vara över en viss ålder eller ha rätt utbildning. Läs i funktionärsbeskrivningen vad som krävs.

Vill du hjälpa till, så klicka på länken nedan för att anmäla dig som funktionär till våra tävlingar. Du fyller i ditt namn i en ledig ruta där du har möjlighet att hjälpa till.

Pay and Ride

Pay and Ride är programridning med bedömning för både ridskole- och privatryttare. Deltagarna förväntas också hjälpa till som funktionärer under dagen.

Betalning skall göras i cafeterian före start. Betalning sker kontant eller med swish till 123 303 57 30.

Håll utkik i kalendern efter nästa tillfälle, och vilka program som bedöms.

Pay and Jump

Pay and Jump är ett sätt att träna under tävlingslika former. Det behövs inget medlemskap eller licens för att få starta en Pay and Jump, observera dock att försäkring inte täcker icke medlemmar. Man måste dock kunna uppvisa ett giltigt vaccinationsintyg för hästen. Deltagarna förväntas också hjälpa till som funktionärer under dagen.

Betalning skall göras i cafeterian före start. Betalning sker kontant eller med swish till 123 303 57 30.

Håll utkik i kalendern efter nästa tillfälle. I kalendern hittar du också information om vilka höjder som anordnas.

Funktionärsbeskrivning

Anmäl som funktionär

Anläggningsskiss