Stalltjänst hösten 2019

Stalltjänst hösten 2019

Vi vill förmedla en helhetssyn av hästen och dess skötsel. Därför har vi tagit till oss systemet, likt många andra ridskolor med stalltjänstgöring för våra ridskolegrupper. Detta gör att elever får mer kunskap om hästen och dess dagliga skötsel.
Som ideell förening äger vi ridskolans hästar och ponnyer tillsammans. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som hästägare att få del i dagliga rutiner, samt hästens skötsel och vård.
Observera att alla förväntas komma även om det är fler som hjälps åt. Ta med fika och lär känna fler i vår förening ?. Om du inte kan din helg måste du själv hitta ersättare (byt med någon i din grupp el i annan grupp)
Ansvarig för varje stalltjänst är en av privathästägarna.
Tider: 7.30- ca 10.00 samt 13.00-13.30.

Här hittar du schemat.