Värnamobygdens Ryttarförening söker ridlärare på 75 -100 %

Värnamobygdens Ryttarförening söker ridlärare på 75 -100 %

Värnamobygdens RF är en ideell förening som har ca 350 medlemmar. Anläggningen är vackert belägen intill Sörsjön strax utanför Värnamo. Varje år arrangerar föreningen tävlingar i hoppning och dressyr från lokal till elitnivå och satsar nu mot att hålla SM 2025.
Vi bedriver ridskole- och träningsverksamhet 6 dagar i veckan och har ca 20 lektionshästar samt privatuppstallningar. Vi har 2 ridhus 24×40 & 22×65, gräsbana, sandpaddock samt vår nya fina nya ebb/flodbana 60*100m intill sjön.
Arbetsuppgifter och kvalifikationer:
Du är en aktiv ryttare, värnar om hästarna och du brinner för att undervisa. Stor möjlighet till personlig utveckling finns då vi kontinuerligt tränar för A & B -tränare i dressyr och hoppning. I tjänsten ingår undervisning (alla nivåer & åldrar), ridning, stalltjänst samt viss administration. Möjligheter att stalla upp egen häst finns.

Kvalifikationer: Lägst Svensk Ridlärare I (SRL 1) eller annan likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, erfarenhet och referenser.

Arbetsvillkor: Tjänsten är tillsvidare med 6 mån provanställning.

Tillträde :  Dec 2021 el enligt överenskommelse.

För mer information kontakta Verksamhetsledare Anna Mattsson 072-318 56 98 eller anna.mattsson@vbr.nu
Ansökan: Välkommen med din ansökan tillsammans med cv & referenser senast 2021-11-30 men då vi kallar till intervjuer löpande kan tjänsten tillsättas innan det. Skicka därför ansökan så fort som möjligt.
Mail: anna.mattsson@vbr.nu
Värnamobygdens Ryttarförening Sörsjö Gård 1 331 91 Värnamo