Nyhetsbrev Juni-Juli

Nyhetsbrev Juni-Juli

Ridskolan
Vårterminen börjar gå mot sitt slut och det är hög tid att meddela om ni inte önskar fortsätta till hösten. Sista dag för uppsägning av höstterminens abonnemang är 31/5 därefter blir ni automa-tiskt fakturerade för höstterminen. Har ni andra önskemål om byte av dag/ grupp el vill rida flera ggr i veckan hör av er till kontoret så snart som möjligt. Den 14/6 är sista lektionsdagen, därefter har vi ridläger ett par veckor innan hästarna släpps på sommarbete. Höstterminen drar igång mån 12 aug.

Tävlingar
I maj har vi arrangerat två lyckade hoppmeeting med stora startfält och fina insatser från både våra ryttare och funktionärer.
Nästa tävling som föreningen arrangerar är Värnamo Dressyrfestival som går av stapeln den 8-9/6. Tors 6/6 kl 16 bygger vi staket och gör iordning inför tävlingen. På fre 7/6 har vi öppen bana så de tävlande ekipagen har en möjlighet att känna på banan innan tävlingen och vi bjuder in alla ryttare, sponsorer och funktionärer till ett välkomstmingel kl 17-19. Lördag kväll är det ryttarfest med grillbuffe´ 200kr, alla är välkomna!
Sen blir det lite välförtjänt sommarledighet för föreningens alla funktionärer innan nästa arrangemang som är High Tide Meeting v 33!
På hemsidan hittar du alla tävlingar och listor där du anmäler dig som funktionär. Kom ihåg att ju fler vi är som hjälper till desto roligare blir det!

Personal
Ivan har avslutat sin tjänst hos oss och det innebär att vi inte har någon som jobbar med anläggningsskötsel. Katarina Kinell har tagit på sig att klippa gräsmattorna och det är jag väldigt tacksam för men vi skulle behöva lite hjälp med att köra röjsåg. Har du el någon du känner ett par timmar över för att hjälpa till att hålla anläggningen snygg så hör av er till mig, vi har sele och röjsåg. Den 10 juni börjar Matilda Fagelind sin anställ-ning som ridlärare på föreningen. Hon går ut sin Hippologutbildning i början på juni och är utbildad ridlärare level 2. Matilda brinner för att utbilda ryttare och häst och kommer att jobba heltid på ridskolan.

Terränghoppning
Linda Skog har haft ett par mycket uppskattade terrängträningar på gräsbanan, har du inte hunnit prova på så finns chansen den 30/5 igen. Anslag finns i stallet och info finns på hemsidan. Anmälan görs till ridskolan@vbr.nu.
Ridläger
Det finns fortfarande några lediga platser på våra dagläger för barn och ungdommar samt våra kvällsläger för seniorer. Se hemsidan för datum, priser mm. Prata gärna med er ridlärare om ni har några funderingar.

Medlemstimmar
Har ni inte hunnit jobba av era 5 obligatoriska timmar för ideellt arbete som alla medlemmar ska göra varje termin? Jag kommer att skriva en lista och anslå i stallet där ni kan välja bland olika uppgifter som tex; rensa ogräs, baka till dressyrtävlingen, städ, målning, mm.
Träningsgrupp Vi har två lediga platser i vår träningsgrupp för ungdommar. För att söka till träningsgrupp skall du rida i gr 3 el högre. Prata med din ridlärare för mer info.
Glad sommar!
/Anna Mattsson Verksamhetsledare