Tävlingar

VBR:s TÄVLINGAR

En stor del av föreningens verksamhet består i att anordna tävlingar. Under ett år arrangerar vi tävlingar på allt från lokal till elit nivå i hoppning och dressyr. Vi har ca 20 tävlingsdagar på en säsong vilket kräver stora ideella insatser men som också genererar både klirr i kassan och en fantastisk god klubbanda samt, tillfällen för våra hemmaekipage att kunna tävla inför hemmapublik. Nedan finns alla årets tävlingar listade samt listor där ni kan anmäla er som funktionär till de olika tävlingarna vi ordnar. För er som vill veta mer om vad som krävs och vad man gör som funktionär finns också en länk med information.

FUNKTIONÄR

För att hålla vår tävlingsverksamhet igång, så krävs det ett stort antal funktionärer. Alla kan hjälpa till, men på vissa poster måste man ha lite hästkunnande, vara över en viss ålder eller ha rätt utbildning. Läs i funktionärsbeskrivningen vad som krävs.
Vill du hjälpa till, så klicka på länken nedan för att anmäla dig som funktionär till våra tävlingar. Du fyller i ditt namn i en ledig ruta där du har möjlighet att hjälpa till.

PAY AND RIDE

Pay and Ride är programridning med bedömning för både ridskole- och privatryttare.
Nästa programridning är för Ingrid Marklund, den 3/3.
Första start kl 10.00
Klasser: LC:2, LB:2, LA:3 & MSVC:1
Anmälan görs senast 1/3 till: annbru@edu.gislaved.se
Ange ryttare, häst, klass samt vilken funktionärssyssla du önskar.
Betalning skall göras i cafeterian före start kontant, eller med swish
till 123 303 57 30

PAY AND JUMP

Välkomna till våra Pay & Jump!
P&J 10/2 är INSTÄLLD!
Banbyggnad 10.00 Första Start 11.00 Kostnad per start för ryttare med privathästar är 110kr/ runda, och lektionshästar 200kr. Deltagarrosett finns att köpa i cafeterian, 35kr. Det behövs inget medlemskap för att få starta en Pay n Jump, observera dock att försäkring inte täcker icke medlemmar. Sista anmälningsdag är torsdagen innan tävlingsdag, gäller även telesvar 0370-12225 eller mail ridskolan@vbr.nu. Därefter tillkommer en efteranmälningsavgift på 50 kr. Efteranmälan görs på plats. Alla anmälningar som sker på mail kommer att bekräftas utav oss ,får ni ingen bekräftelse så har inte er anmälan gått fram. Minst 10 starter för att tävlingen skall genomföras. Kan du tänka dig att hjälpa till på banan mellan klasserna? Kontakta någon av personalen för mer info. Klasser: 20- 120 cm clear round För effektiva och ej utdragna tävlingar är vi tacksamma för all hjälp med att höja och sänka banan mellan klasserna. Efter avslutad tävling hjälps alla åt att plocka bort allt hindermaterial!.

Tävlingsterminen

Funktionärsbeskrivning

Anmäl som funktionär

Anläggningsskiss