Ponnyhoppmöte 12 maj

Ponnyhoppmöte 12 maj

Hej alla ponnyhoppare,

nu har ni haft en lång vår med mycket träning och är säkert sugna att komma ut på tävlingsbanan. Förbundet har planera på att lätta på restriktionerna och ponnytävlingar kommer att få börja arrangeras från första juni.

Tänkte att vi ska träffas på Sörsjö tisdagen den 12 maj så kan jag berätta vilken information som kommit från förbundet. På grund av mötesbegränsningen för möten över 50 personer förslår jag att de som hoppar i div 2 och 3 träffas kl 17 och de som hoppar div 1 och elit kommer vid kl 18.

Om vädret tillåter träffas vi ute och fikar lite annars träffas vi i kafeterian. Tanken är att alla divisionshoppningar ska genomföra i höst :-).
Fundera gärna på rolig aktivitet som ni är sugna på!
Det är dags att anmäla division 3, ni som vill vara med, anmäl till mig via sms eller på mötet.

Det ska bli roligt att träffa er alla.

Ann-Helene Trofast
070-2609492