VBR söker hoppcoach/ridlärare på 75-100%

VBR söker hoppcoach/ridlärare på 75-100%

Värnamobygdens RF är en ideell förening som har ca 300 medlemmar. Anläggningen är vackert belägen intill Sörsjön strax utanför Värnamo. Varje år arrangerar föreningen tävlingar i hoppning och dressyr från lokal till elitnivå och satsar nu mot att hålla SM 2025. Nu söker vi dig som kan coacha och inspirera våra unga hoppelever att vilja tävla och utvecklas mot högre nivåer.
Vi bedriver ridskole- och träningsverksamhet 6 dagar i veckan och har ca 20 lektionshästar samt privat-uppstallningar. Vi har 2 ridhus 24×40 & 20×65, gräsbana, sandpaddock samt vår nya fina nya ebb/flodbana 60*100m intill sjön.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer:
Vi ser gärna en yngre sökande som är aktiv ryttare, med egen tävlingserfarenhet, gärna med intresse för hoppning. Stor möjlighet till personlig utveckling finns då vi kontinuerligt tränar för A & B -tränare i dressyr och hoppning. I tjänsten ingår undervisning, ridning, stalltjänst samt viss administration. Möjligheter att stalla upp egen häst finns.

Kvalifikationer: Lägst Svensk Ridlärare I (SRL 1)/C-tränare i hoppning, eller annan likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, erfarenhet och referenser.
Arbetsvillkor:
Tjänsten är tillsvidare med 6 mån provanställning.
Tillträde: Aug 2020
För mer information kontakta verksamhetsledare Anna Mattsson 072-318 56 98 eller ridskolan@vbr.nu
Ansökan: Välkommen med din ansökan tillsammans med cv & referenser senast 2020-07-10 men då vi kallar till intervjuer löpande kan tjänsten tillsättas innan det. Skicka därför ansökan så fort som möjligt.
Mail: ridskolan@vbr.nu
Värnamobygdens Ryttarförening
 Sörsjö Gård 1
331 91 Värnamo