VBR söker ridlärare!

VBR söker ridlärare!

Värnamobygdens Ryttarförening söker ridlärare på 75–100%


Värnamobygdens RF är en ideell förening som är vackert belägen intill Sörsjön strax utanför Värnamo. Föreningen har ca 300 medlemmar. Vi bedriver ridskole- och träningsverksamhet 6 dagar i veckan och har ca 20 lektionshästar samt privat-uppstallningar. Vi har 2 ridhus 24×40 & 20×65, gräsbana, sandpaddock samt vår nya fina nya ebb/flodbana 60*100m intill sjön. Föreningen arrangerar tävlingar i hoppning och dressyr från lokal till elitnivå.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad lägst Svensk Ridlärare I (SRL 1) eller annan likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, erfarenhet och referenser. Du är en aktiv ryttare, värnar om hästarna och du brinner för att undervisa. Möjlighet till personlig utveckling finns då vi kontinuerligt tränar för A & B -tränare i dressyr och hoppning. I tjänsten ingår undervisning, ridning, stalltjänst samt viss administration.

Arbetsvillkor:


Tjänsten är tillsvidare med 6 mån provanställning.
Tillträde Aug-2020 (alt enl. överenskommelse) 
För mer information kontakta Verksamhetsledare Anna Mattsson 072-318 56 98 
el ridskolan@vbr.nu
Ansökan:
Välkommen med din ansökan tillsammans med cv & referenser senast 2020-05-30 men då vi kallar till intervjuer löpande kan tjänsten tillsättas innan det. Skicka därför ansökan så fort som möjligt.

Mail: ridskolan@vbr.nu

Värnamobygdens Ryttarförening

Sörsjö Gård 1

331 91 Värnamo